ktm

Ktm kettingsets

Kies hier de cilinderinhoud van uw motor om naar de beschikbare kettingsets te gaan.

Voor meer uitleg over de kettingsets kunt u ook even op de uitleg pagina kijken.

Wij leveren de meeste sets met stalen JT tandwielen (in uitzonderingsgevallen leveren wij als jt ze niet maakt of niet kan leveren tandwielen van een ander merk, in de meeste gevallen van Afam of supersprox) , bij sommige kettingsets kunt u tegen meerprijs ook kiezen voor een Stealth achtertandwiel. Stealth tandwielen hebben in bijna alle gevallen een goudkleurig aluminium hart met een zwart stalen buitenrand.
U kunt meestal kiezen uit verschillende kettingen en merken tandwielen. Voor de kettingen geldt meestal dat de duurdere kettingen van een zwaardere kwaliteit zijn en meestal per kilometer goedkoper.

Staat uw type er niet bij of wilt u een afwijkende vertanding of ketting? Bel ons even voor de prijs en mogelijkheden.

Alle kettingen worden standaard open geleverd in de goede lengte met een losse klinkschakel.

Met het optioneel te bestellen kettinggereedschap kunt u op eenvoudige wijze de oude ketting breken, de nieuwe ketting persen en deze afklinken (geschikt voor alle DID kettingen en de tsubaki alpha, de Tsubaki Sigma en Omega kettingen worden met de hand geklonken en niet met het gereedschap). Voor het afklinken van de tsubaki sigma en de tsubaki omega kettingen is evt. de tsubaki rs-50 rivet punch verkrijgbaar.

Kettingsets voor KTM - did, tsubaki, esjot, jt en stealth.

Jos Smit motoren, Rijksstraatweg 94, 2022DD Haarlem, Tel. 023-5380490