Roof r09 BoXXer 2 Kendo

Roof
Bestel
  • Beschrijving

De Roof BoXXer 2 Kendo. ECE 22-06 keuring.

De nieuwe Roof R09 BoXXer 2 heeft een buitenschaal van fiberglass. Ten opzichte van de roof ro9 boxxer zijn er meerdere veranderingen en verbeteringen. De helm heeft een dubbele keuring ECE J+P 22-06 (zowel als jethelm als integraalhelm).

Ten opzichte van de Boxxer heeft de Boxxer 2 heeft wat strakkere lijnen terwijl de look van de iconische boxxer gehouden blijft. De Boxxer heeft een geoptimaliseerde EPS schaal in 5 dichtheden zodat hij voldoet aan de ece 22-06 norm zonder dat het formaat van de helm groter is geworden.

De Boxxer 2 is voorzien van een FleXLocker (fraai geintergreerd in het kinstuk) om indien gewenst het kinstuk in de open positie te vergrendelen.

De Boxxer 2 heeft een vernieuwd interieur met betere aansluitende pasvorm en intercom voorbereiding.

Het kindeel is 180 graden overklapbaar, het kinstuk blijft aan de achterzijde vrij van de schaal. Het kinstuk heeft een dubbele automatische sluiting waardoor hij makkelijk te openen en te sluiten is.

De BoXXer 2 wordt standaard geleverd met een getint krasvast anti-condens vizier. Het vizier is onafhankelijk van het kinstuk te bedienen. Het vizier staat dicht op de buitenschaal waardoor deze geen wind vangt. De BoXXer 2 heeft een vrijwel tocht- en wateridchte neopreen switch-afsluiting rondom het vizier. Optioneel zijn er ook andere vizieren zoals o.a. donkersmoke, zilver, blauw, rood en 'day-night' verkrijgbaar.

De helm heeft een micro-ratel kinbandsluiting. De kinband zit met een 4 punts veiligheidsbevestiging aan de buitenschaal.

Uitneembare en wasbare voering. In de binnenschaal is rekening gehouden met ruimte voor brillenpoten.

Venturi geintegreerde topventilatie. Deelbare, goed afsluitbare ventilatie op het kinstuk voor vizier en gezicht.

Kendo uitvoering, kleur matzwart / staalgrijs.