Macna Azra RTX kit electrisch verwarmde handschoenen

Macna
8718913132924
Bestel
  • Beschrijving

De Macna Azra RTX handschoenen worden verwarmd door middel van meegeleverde oplaadbare accu's.

De Macna Azra RTX kit elektrisch verwarmde motorhandschoenen zijn gemaakt van leer met textiel en hebben een waterdicht raintex membraan. Div. stretch delen voor een optimale pasvorm.

De handschoenen hebben een RISC knokkelprotector en diverse padding in de palm en op de vingers. Op de wijsvinger zit een schermwisser. De wijsvingers hebben een touch-tip om met handschoenen aan een touchscreen te kunnen bedienen.

De Macna Azra RTX  kit handschoenen worden verwarmd door middel van meegeleverde oplaadbare lithium-ion accu's. De warmte is afzonderlijk per handschoen regelbaar in 4 standen (bedienbaar met de knop op de handschoen of via bluetooth met de App), afhankelijk van de gekozen stand en accutype gaan de accu's tot 5 uur mee. De handschoenen hebben een batterij indicator.

Dubbele klitteband sluiting, de handschoenen zijn voorzien van reflectie.

Optioneel is het ook mogelijk om in plaats van de standaard meegeleverde 7.4V/2200 mA accu's deze te verruilen tegen een kleine meerprijs voor 7.4V/3000 mA accu's of 12V/3000 mA accu's.

Optioneel is het ook mogelijk om een accukabel + verlengkabel mee te bestellen om de handschoenen rechtstreeks op de accu van de motor aan te sluiten.

Kleur zwart. De handschoenen worden geleverd inclusief 7.4V 2200mA accu's en een oplader.