motul-logo_20170316185813

Ketting onderhoud

Motul Chain Paste

Bestel
Motul Chain Paste C5 is een tube met wit kettingvet. De tube is voorzien van een borstel zodat het vet eenvoudig op de ketting is op te brengen. Inhoud 150ml.
Bestel

Motul Factory Line kettingspray

Motul factory line witte kettingspray is geschikt voor alle soorten kettingen en heeft een goede hechting. Door de Boron toevoeging vermindert het wrijving en behoud de kettingspray zijn smeereigenschappen bij hoge temperaturen. Spuitbus 400ml.

Motul kettingspray road plus 100ml

Bestel
Motul road+ kettingspray met teflon (ptfe). Kleine 100ml spuitbus dus makkelijk mee te nemen. Geschikt voor alle types kettingen.

Motul kettingreiniger

Bestel
Motul kettingreiniger maakt de ketting schoon van alle zand, aarde en olieresten enz. Hierna kunt u de ketting weer inspuiten met kettingspray zodat de smering optimaal is. Spuitbus 400ml.
Bestel

Motul geschenkdoos met kettingspray, kettingreiniger, wash en wax spray en helm & vizier reiniger.

Geschenkdoos van motul gevuld met 1x kettingspray Factory Line, 1x kettingreiniger, 1x wash & wax spray voor het poetsen en beschermen van uw motor zonder water en 1x helm en vizier reiniger.

Bestel

Motul geschenkdoos met kettingspray 2x, kettingreiniger en chain paste.

Geschenkdoos van motul gevuld met 2 spuitbussen Factory Line kettingspray, 1 spuitbus kettingreiniger en een chain paste borstel tube.

Jos Smit motoren, Rijksstraatweg 94, 2022DD Haarlem, 023-5380490.