Algemene voorwaarden

  • Alle voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen, aanbiedingen en overeenkomsten, welke via de website van Jos Smit motoren afgesloten worden. Door totstandkoming van een vorm van eerdergenoemde overeenkomst, accepteert u uitdrukkelijk onze voorwaarden. Alleen door schriftelijke toestemming van Jos Smit motoren, zou er van de algemene voorwaarden kunnen worden afgeweken in uitzonderlijke gevallen. Jos Smit motoren behoud zich het recht voor om de inhoud van de webwinkel en de algemene voorwaarden te wijzigen.
  • Wij zijn een winkel met webshop, u kunt de artikelen dus ook bij ons in de winkel afhalen en bijvoorbeeld helmen en kleding passen etc. De openingstijden vindt u bij de contactinformatie.
  • Een overeenkomst tussen u en Jos Smit motoren komt tot stand nadat er een bestelling is binnengekomen in ons archief, middels de bestelprocedure in de webshop. U ontvangt hiervan automatisch een bevestiging. De administratie van Jos Smit motoren geldt, behoudens tegenbewijs, als bewijs van de door u aan Jos Smit motoren verstrekte opdrachten en gedane betalingen en van door Jos Smit motoren gedane leveringen. Jos Smit motoren erkent dat electronische communicatie als bewijs kan dienen. Door het plaatsen van een bestelling en dus het accepteren van de algemene voorwaarden erkent u dit eveneens. Jos Smit motoren behoudt zich het recht voor zonder opgave van redenen bestellingen of opdrachten niet te accepteren. Jos Smit garandeert niet de juistheid van de gegevens, die vermeld zijn op de site. Prijzen zijn altijd onder voorbehoud van tikfouten of datafouten.
  • Al onze prijzen in de webshop zijn in Euro's inclusief BTW, exclusief verzendkosten. Bestellingen kunnen bij ons in de winkel worden afgehaald of worden thuisbezorgd. De verzendkosten binnen Nederland voor zendingen tot € 149.- zijn € 5.90, bij orders met een bestelbedrag van € 149.- en hoger worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten bij bestellingen tot € 149.- orderwaarde € 9.50, boven dit bedrag zijn de verzendkosten voor België en Duitsland €4.50.  Eventueel verleende kortingen / speciale prijzen zijn altijd eenmalig. Bestellingen die bij ons in de winkel worden afgehaald moeten bij afhalen worden voldaan, bestellingen die verstuurd worden moeten vooraf aan ons worden voldaan. U kunt kostenloos betalen via Ideal of vooraf via overmaken op onze bankrekening. U kunt ook betaling doen via credit-card betaling , Bancontact/Mister Cash, Sofort Banking of via PayPal (+2.9% kosten voor het betalingsverkeer).
  • Om uw product thuis te laten bezorgen gebruikt Jos Smit motoren PostNL of TNT post. Jos Smit motoren bepaalt de wijze van verzending, tenzij anders overeengekomen. Transportschades dienen onmiddelijk na ontvangst van de goederen te worden gemeld aan Jos Smit motoren (binnen 24 uur) en dienen indien mogelijk op de vrachtbrief/aftekenlijst vermeld te worden.
  • Produkten worden zo spoedig mogelijk naar het door u opgegeven afleveradres verzonden, onder voorbehoud van de dan aanwezige voorraad. Wij streven ernaar om na ontvangst van betaling de produkten (mits bij ons op voorraad) met 1 à 2 werkdagen aan u te leveren. Mocht de voorraad onverhoopt niet toereikend zijn of een prijswijziging van toepassing zijn, dan zullen wij contact met u opnemen en u een verwachte levertijd of wijziging doorgeven.Wanneer u zich hierin niet kunt vinden, kunt u zonder opgave van redenen kosteloos de bestelling annuleren. Dit dient wel schriftelijk of via e-mail door u te gebeuren. De door Jos Smit motoren opgegeven levertijd is nooit te beschouwen als fatale levertijd, tenzij anders overeengekomen.
  • Nadat u het door u bestelde artikel heeft ontvangen, heeft u de bevoegdheid om binnen 14 werkdagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt, de onderliggende overeenkomst met Jos Smit motoren te ontbinden. U hoeft hiervoor geen reden op te geven. Uitzondering hierop zijn speciaal voor u bestelde artikelen, deze kunnen niet worden geretourneerd. Indien u de overeenkomst wenst te ontbinden, dient u dit schriftelijk, via het retourformulier of via mail aan Jos Smit motoren te melden. U dient het artikel onmiddelijk terug te sturen naar Jos Smit motoren. U kunt het artikel alleen retourneren indien het artikel nog in de originele staat is in de originele verpakking. U draagt zelf de kosten van en het risico van het retour zenden. Niet gefrankeerde zendingen worden geweigerd. De betalingen die u hebt verricht op het moment dat u de overeenkomst met Jos Smit motoren aanging, zullen wij binnen 5 dagen, nadat wij het door u geretourneerde artikel hebben ontvangen, aan u crediteren. Jos Smit motoren behoudt zich het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren of om een gedeelte van het al betaalde bedrag te crediteren, wanneer het vermoeden bestaat dat het product reeds is gebruikt of door uw schuld is beschadigd.Indien een artikel wordt geretourneerd dat naar oordeel van Jos Smit motoren schade heeft opgelopen die aan een handeling of nalatigheid van u te wijten is of anderszins voor uw risico komt, zullen wij u hiervan schriftelijk of via mail in kennis stellen. Jos Smit motoren heeft het recht om de waardevermindering van het artikel als gevolg van deze schade van het aan u terug te betalen bedrag in te houden.Bij omruilingen berekenen wij de door ons te betalen verzendkosten.
  • Op alle overeenkomsten, welke u heeft afgesloten met Jos Smit motoren, is het Nederlands recht van toepassing.

Retourbeleid / Herroepingsrecht

Herroepingsrecht - Retourformulier 

 

Aan

Jos Smit motoren

Rijksstraatweg 94

2022DD Haarlem

Tel.023-5380490

info@jossmit.nl

 

Ik/Wij* deel/delen(*) u hierbij mede dat ik/wij(*) onze overeenkomt betreffende de verkoop van de volgende goederen herroep/herroepen(*)

 

Besteld op(*)/Ontvangen op(*)

 

Naam/Namen consument(en)

 

Adres consument(en)

 

Handtekening van consument(en) (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

 

Datum

 

 

(*) Doorhalen wat niet van toepassing is