kettingset-algemene-afbeelding-150-150

Kettingsets

Kies hier het merk waarvoor de kettingset bedoeld is, op de volgende pagina kunt u dan de cilinderinhoud en daarna het type selecteren.

Tevens leveren tegen een speciale prijs kettinggereedschap waarmee u de oude ketting kunt breken, de nieuwe kunt persen en klinken (bij de tsubaki omega en sigma kettingen wordt de klinkschakel met de hand afgeklonken  [voor het klinken van deze kettingen is evt. de tsubaki rs-50 rivet punch verkrijgbaar] en niet met het gereedschap). Bij gelijktijdige aanschaf met een kettingset voor slechts € 44.90 (los € 54.90)

Voor meer uitleg over de kettingsets kunt u ook even op de uitleg pagina kijken.

Wij leveren kettingsets met DID kettingen of met Tsubaki kettingen, met JT tandwielen of in sommige gevallen Esjot tandwielen of Supersprox Stealth tandwielen.
U kunt meestal kiezen uit verschillende kettingen en merken tandwielen. Voor de kettingen geldt meestal dat de duurdere kettingen van een zwaardere kwaliteit zijn en meestal per kilometer goedkoper.
Buiten JT tandwielen en in sommige gevallen Esjot tandwielen leveren wij voor diverse motoren ook Stealth achtertandwielen. Dit zijn hoogwaardige tandwielen met een goudkleurig aluminium hart (uitgezonderd div. ducati's met mono arm, hierbij is het hart zilverkleurig) en een zwart stalen buitenrand zodat de gewichtsvoordelen van aluminium worden gecombineerd met de sterkte van staal en een mooi uiterlijk.
Staat uw type er niet bij of wilt u een afwijkende vertanding of ketting? Bel ons even voor de prijs en mogelijkheden.

Alle kettingen worden standaard open geleverd in de goede lengte met een losse klinkschakel.