1000 cc

Kies hieronder uw type motorfiets om naar de pagina met de kettingset te gaan

Wij leveren kettingsets met DID kettingen of met Tsubaki kettingen, met JT tandwielen of in sommige gevallen Esjot tandwielen of Supersprox Stealth tandwielen.
U kunt meestal kiezen uit verschillende kettingen en merken tandwielen. Voor de kettingen geldt meestal dat de duurdere kettingen van een zwaardere kwaliteit zijn en meestal per kilometer goedkoper.
Buiten JT tandwielen en in sommige gevallen Esjot tandwielen leveren wij voor diverse motoren ook Stealth achtertandwielen. Dit zijn hoogwaardige tandwielen met een goudkleurig aluminium hart (uitgezonderd div. ducati's met mono arm, hierbij is het hart zilverkleurig) en een zwart stalen buitenrand zodat de gewichtsvoordelen van aluminium worden gecombineerd met de sterkte van staal en een mooi uiterlijk.
Staat uw type er niet bij of wilt u een afwijkende vertanding of ketting? Bel ons even voor de prijs en mogelijkheden.

Alle kettingen worden standaard open geleverd in de goede lengte met een losse klinkschakel.

Met het optioneel te bestellen kettinggereedschap kunt u op eenvoudige wijze de oude ketting breken, de nieuwe ketting persen en deze afklinken (geschikt voor alle DID kettingen en de tsubaki alpha, de Tsubaki Sigma en Omega kettingen worden met de hand geklonken en niet met het gereedschap). Voor het afklinken van de tsubaki sigma en de tsubaki omega kettingen is evt. de tsubaki rs-50 rivet punch verkrijgbaar.